Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Našim cieľom je ponúknuť atmosféru, obsluhu a kuchyňu, ktorá reprezentuje kto sme a kde sa nachádzame" Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Krém z medvedieho cesnaku so vsádzaným vajíčkom a cesnakovou penou
lepok.png

Tatarák z hovädzej sviečkovice s bylinkovou salsou, nakladanými reďkovkami a želé z consomé

Grilovaná kačacia pečeň foie gras s hruškou pošírovanou v sladkom rizlingu s tvarohovými ňokmi

*******************

Česrtvé domáce slíže so záhoráckou špargľou a krémovými čerstvými smržmi

*******************
Filet zo pstruha s omáčkou z mladej žihľavy, sezamovou omáčkou, záhoráckou špargľou a domácimi tvarohovými ňokmi


Kačacie prsia s petržlenom pečeným v domácom bazovom sirupe, cviklou pečenou vo vínnom octe, tekvicovým pyré, dusenými jabĺčkami a cviklovým jus
sv lepok.png

Glazované bravčové líčka v červenom víne s bravčovým jus, glazovanou koreňovou zeleninou, cibuľou marinovanou v octe z ryžového vína a muškátovou zemiakovou kašou
sv lepok.png

Bravčová krkovička na čiernom pive s karamelizovaným cviklovo cibuľovým pyré, cviklovo cibuľovým relišom, údenou cviklou a zemiakovým mousseline
sv

Hovädzí filet s teľacím jus, záhoráckou špargľou a pučenými zemiakmi s medvedím cesnakom
 lepok.png

*******************

Tvarohové guľky s chrumkavým makom, bielou čokoládou, marinovanými jabĺčkami v škorici, vanilkovo tvarohovým krémom s rumom a nakladanými hrozienkami



Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare