Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Návšteva, rovná sa zážitok a iba vy rozhodnete o tom či mu podľahnete alebo mu odoláte"

Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Hruškovo paštrnákový krém s baby hruškou pošírovanou v sladkom víne a opekanými mandľami
lepok.png

Filet z údeného pstruha s bylinkovou penou, jablkovým vinaigrette, kaviárom, zelerovým olejom a čerstvými gaštanmi

Tatarák z hovädzej sviečkovice s pomaly vareným teľacím jazykom, údenou majonézou, nakladanou pôvabnicou dvojfarebnou a perličkovou cibuľkou

Grilovaná kačacia pečeň na bielej kapuste karamelizovanej na sladkom rizlingu a zemiakovo tvarohovou knedličkou

*******************
Filet zo sumca so smotanovou pôvabnicou dvojfarebnou, hadomorom s petržlenovou mrveničkou a zemiakovým mousseline
lepok.png
Teľacia pečeň s vínovou omáčkou, karamelizovanou šalotkou na portskom víne, slaninovým čipsom a zemiakovou kašou s muškátovým orieškom
sv
 
Teľacie líčka na čiernom pive s glazovanou koreňovou zeleninou na masle a zemiakovým pyré

Pečená kačica na pomarančoch s karamelizovanou červenou kapustou na červenom víne, scískanicami a omáčkou z pečených pomarančov
 
Hovädzí filet so slaninou, pôvabnicou dvojfarebnou, dusenou perličkovou cibuľou a zemiakovým gratinom 
sv lepok.png

Hovädzí Entrecôte dry aged s maslom z čerstvých byliniek a citrónu, pečenými zemiakmi a uhorkovým jogurtom s kôprom
lepok.png

Sviečková z jeleňa s hruškou pošírovanou v sladkom víne a hruškovom destiláte, so slaninovou pannacotou, s hubovým ragú a ružičkovým kelom glazovaným na masle
sv lepok.png

*******************

Domáci hruškový krémeš s opekanými mandľami

Pena z bielej a tmavej čokolády infúzovaná mätou s čokoládovou mrveničkou a mätovým želé


Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare