Rezervácie na 033/640 31 77, rezervacie@mlyn108.sk

Mlyn 108 Restaurant

„Našim cieľom je ponúknuť atmosféru, obsluhu a kuchyňu, ktorá reprezentuje kto sme a kde sa nachádzame" Otto Chrapčiak


Vývar z farmárskych kurčiat s domácimi slížmi a zeleninovými perličkami

Krém z medvedieho cesnaku so vsádzaným vajíčkom a čipsom z pečenej sušenej šunky
lepok.png

Tatarák zo sviečkovice s bylinkovou salsou, reďkovkami nakladanými vo vínnom octe, so želé z consommé a čerstvým chrenom

Glazovaná ľadvina a srdce z mliečnych kozliat s omáčkou z čerstvého cmaru a jeruzalemskými artičokmi
lepok.png
Jahňacia pečeň z mliečnych farmárskych jahniat s jahňacím jus a domácimi špagetami z medvedieho cesnaku

*******************
Domáca raviola plnená čerstvou kozou ricotou a žĺtkom z domáceho chovu s hľuzovkovým maslom

Semolinové ňoki s čerstvou kozou ricotou so smrčkovcami na smotane s cesnakom

*******************
Filet zo pstruha s omáčkou z mladej žihľavy, žihľavovým olejom, s mliečnou penou z pečeného cesnaku, pyré z čiernej šošovice a ricotovými ňokmi

Farmárske kuracie prsia s ňokmi z čerstvého tvarohu, mrkvou pečenou na olivovom oleji, petržlenovou mrveničkou a mrkvovým pyré
sv
 
Glazované bravčové líčka v červenom víne s bravčovým jus, cibuľou marinovanou v octe s ryžového vína s muškátovou zemiakovou kašou
lepok.png

Dusené stehno z mliečneho jahňaťa s varenou mladou mrkvou, pučenými zemiakmi s medvedím cesnakom a citrónovo bylinkovou remoládou
lepok.png

Jahňací hrebienok s raviolami z medvedieho cesnaku plnenými jahňacím mäsom, ovčím a kozím syrom a mätou
sv

Hovädzí filet s čerstvou záhoráckou špargľou a smotanovými smrčkovcami 
sv lepok.png

Hovädzí Entrecôte dry aged na čiernom pive s pečenými zemiakmi a šalátikom z čerstvej koreňovej zeleniny

*******************

Domáci hruškový krémeš s opekanými mandľami


Karamelový koláčik s penou z bielej čokolády a glazovanými jabĺčkami v karameli


Skratky: sv - Sous vide (mäso pripravené vo vákuu pri nízkej teplote - pasterizované)

lepok.png- bez lepku


Save to foursquare